Search

Make Hands Matter in the Workplace

Privatliv & Cookies

Person- og privatlivspolitik

Denne politik dækker brugen af personoplysninger, som Deb Group indsamler, når du bruger dette websted. Deb Group er opmærksom på fortrolighed og tager din ret til privatliv alvorligt. Vores fortrolighedspolitik følger de retningslinjer, der er fastlagt i den engelske databeskyttelseslov af 1998 (Data Protection Act).

Databeskyttelsesloven af 1998 fastsætter regler for behandling af personoplysninger og er gældende for strukturerede papirfortegnelser samt data, der opbevares på computere. Med den engelske offentlighedslov af 2000 (Freedom of Information Act), der trådte i kraft den 1. januar 2005, gælder bestemmelserne i databeskyttelsesloven af 1998 for alle fortegnelser, herunder fortegnelser, der er struktureret på anden måde end efter henvisning til dataemnet, og helt ustrukturerede filer.

Databeskyttelsesloven bestemmer, at personer, der registrerer og behandler personoplysninger, skal være åbne omkring, hvordan oplysningerne anvendes, og skal følge de otte principper for ”god informationshåndtering”.

Disse principper fastslår, at data:

  • Skal behandles retfærdigt og i overensstemmelse med loven
  • Skal behandles til begrænsede formål
  • Skal være tilstrækkelige, relevante og ikke for vidtgående
  • Skal være nøjagtige
  • Ikke må opbevares længere end nødvendigt
  • Skal behandles i overensstemmelse med dine rettigheder
  • Skal være sikre
  • Ikke må videregives til lande uden tilstrækkelig beskyttelse

Loven fastlægger, at dataansvarlige skal efterleve disse principper. Hvis du på nogen måde mener, at Deb Group ikke behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med disse principper, bedes du sende en e-mail til [email protected].

Du vil muligvis blive bedt om at give personoplysninger om dig selv (f.eks. navn og e-mail-adresse) for at modtage eller bruge tjenester på vores websted. Sådanne tjenester omfatter nyhedsbreve og opslagstavler. Når du giver os sådanne personoplysninger, behandler vi dem i overensstemmelse med denne politik. Når vi bruger dine personoplysninger, handler vi i overensstemmelse med gældende lovgivning og bestræber os på at overholde den gældende bedste praksis på internettet.

Vi vil bruge dine kontaktoplysninger til at kommunikere med dig. Vi kan f.eks. kontakte dig pr. post, e-mail, telefon eller fax til dette formål. Generelt vil oplysninger, du giver os, udelukkende blive brugt internt i Deb Group eller af vores agenter og serviceudbydere. Vi indsamler eller kompilerer ikke personidentificerende oplysninger til videregivelse eller salg til eksterne parter med henblik på markedsføringsformål eller værtsudsendelser af mail på vegne af tredjeparter.

Vi afslører kun oplysninger over for tredjeparter, hvis engelsk lov udtrykkeligt kræver det. Hvis du offentliggør eller sender fornærmeligt, upassende eller anstødeligt indhold, kan vi bruge alle tilknyttede oplysninger om dig til at sætte en stopper for en sådan opførsel. Dette kan omfatte underretning af relevante tredjeparter, f.eks. din arbejdsgiver, skole, e-mail-/internetudbyder og politiet, om indholdet og din opførsel.

Vi opbevarer dine personoplysninger på vores systemer, så længe som du anvender den tjeneste, du har anmodet om, og fjerner dem i det tilfælde, at formålet er blevet opfyldt.

Hvis du har anmodninger vedrørende dine personoplysninger eller spørgsmål angående vores behandling af dem, bedes du sende en e-mail til [email protected].

Cookies

Cookies sætter os i stand til at se, hvem der har set hvilke sider, og til at fastlægge, hvilke områder af webstedet der er mest populære. Vi bruger også cookies til at lagre de besøgendes foretrukne indstillinger og til at registrere sessionsoplysninger, f.eks. det valgte sprog og den valgte region. Afhængig af den cookietype, vi bruger, sætter cookies os også i stand til at gøre vores websted mere brugervenligt. Permanente cookies gør det f.eks. muligt at gemme dine foretrukne indstillinger, så du ikke behøver at angive dem, hver gang du besøger vores websted.

Du kan slå brugen af cookies fra ved at vælge de relevante indstillinger i din browser, men vær opmærksom på, at du ikke får fuld funktionalitet på webstedet, hvis du gør det.

Sporing af webstedsbrug​

Dette websted anvender Google Analytics, der er en webanalysetjeneste, som leveres af Google, Inc. (Google). Google Analytics anvender ”cookies”, der består af tekstfiler, som placeres på din computer og hjælper webstedet med at analysere, hvordan brugere anvender webstedet. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af webstedet (herunder din IP-adresse), sendes til og opbevares af Google på servere i USA. Google bruger disse oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, kompilere rapporter om webstedsaktivitet til webansvarlige og levere andre tjenester med tilknytning til webstedsaktivitet og internetbrug. Google vil muligvis også overføre disse oplysninger til tredjeparter, hvis loven kræver det, eller hvis sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på Googles vegne. Google vil ikke knytte din IP-adresse til andre data, der opbevares af Google.

Du kan slå brugen af cookies fra ved at vælge de relevante indstillinger i din browser, men vær opmærksom på, at du ikke får fuld funktionalitet på webstedet, hvis du gør det. Ved at bruge dette websted giver du dit samtykke til, at Google behandler data om dig på den ovenfor anførte måde og til de ovenfor anførte formål.

 

Registered in England and Wales No. 4934334 
Registered Office: Denby Hall Way, Denby, Derbyshire, DE5 8JZ, UK