Search

Make Hands Matter in the Workplace

Retningslinjer for informasjonskapsler (cookies) og personvernregler for Deb Swarfega Norge AS

Behandlingsansvarlig

Deb Swarfega Norge AS og Deb Group er felles behandlingsansvarlig for selskapets håndtering av personopplysninger.

Deb Swarfega Norge AS
Nesbruveien 75
1394 Nesbru

Telefon: +47 66 80 34 40
E-postadresse: [email protected]

Våre personvernregler beskriver hvordan vi behandler personopplysninger, hvilket formål vi bruker dem til, samt hvordan vi passer på den informasjonen vi mottar, og hvilke rettigheter som gjelder for opplysningene.

Deb Group tar dine personvernrettigheter på alvor. Disse personvernreglene følger retningslinjene som er fastsatt i den engelske databeskyttelsesloven, Data Protection Act 1998.

Databeskyttelsesloven fastsetter regler for behandling av personopplysninger og gjelder for strukturert informasjon på papirformat og lagret på datamaskiner. Med den engelske frihetsloven (2000), som trådte i kraft 1. januar 2005, gjelder databeskyttelsesloven fra 1998 for all lagret informasjon, inkludert dokumenter som er strukturert på annen måte enn å henvise til den registrerte samt helt ustrukturerte filer.

Databeskyttelsesloven fastslår at personer som registrerer og behandler personopplysninger skal være åpne om hvordan informasjonen blir brukt og må følge åtte prinsipper for god informasjonshåndtering.

Disse prinsippene angir at personopplysninger:

  • Skal behandles på en rettferdig måte og i samsvar med loven
  • Skal behandles for begrensede formål
  • Skal være tilstrekkelige, relevante og ikke overdrevne
  • Skal være nøyaktige
  • Ikke skal lagres lenger enn nødvendig
  • Skal behandles i samsvar med dine rettigheter
  • Skal være trygge
  • Ikke skal overføres til land uten tilstrekkelig beskyttelse

Loven fastsetter at datakontrollere skal overholde disse prinsippene. Hvis du på noen måte mener at Deb Group ikke behandler dine personopplysninger i samsvar med disse prinsippene, bes du sende en e-post til [email protected].

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:

Navn og e-postadresse.

I tillegg lagrer vi adferdsmønster på nettsiden vår, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

Formålet med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og tjenester via e-post.

Vi bruker adferdsmønster på nettsiden for å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn og e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes adferdsmønster for å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen artikkel 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Innhenting av personopplysninger

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg som besøker siden den beste kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler.

Informasjonskapsler

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil. Når du besøker en nettside, spør nettsiden nettleseren om å få lagre en informasjonskapsel på datamaskinen. Dette gjør at nettsiden kan huske handlingene eller preferansene dine over tid, og hvor ofte du har besøkt nettsiden.

Informasjonskapsler gjør at vi kan se hvem som har sett hvilke sider, og se hvilke områder av nettsiden som er mest populære. Vi bruker også informasjonskapsler for å lagre de besøkendes foretrukne innstillinger og for å registrere øktinformasjon, for eksempel valgt språk og valgt region. Avhengig av hvilken type informasjonskapsel vi bruker, kan vi også gjøre nettstedet vårt mer brukervennlig. Til dette formålet kan vi f.eks. bruke permanente informasjonskapsler. Du kan lagre favorittinnstillingene dine, slik at du ikke trenger å skrive dem inn hver gang du besøker nettsiden vår.

Du kan slå av lagring av informasjonskapsler ved å velge de riktige innstillingene i nettleseren din, men vær oppmerksom på at du ikke får full funksjonalitet på nettsiden hvis du gjør dette.

Sporing av nettstedssøk

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. (Google). Google Analytics bruker informasjonskapsler, som består av tekstfiler som er plassert på datamaskinen din, og som hjelper nettstedet med å analysere hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen generert av informasjonskapselen om bruken av nettstedet ditt (inkludert din IP-adresse) sendes til og lagres av Google på servere i USA. Google bruker denne informasjonen til å evaluere bruken av nettstedet ditt, lage aktivitetsrapporter for nettsteder og gi andre tjenester relatert til aktivitet på nettstedet og bruk av Internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjepart hvis det kreves ved lov, eller hvis slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke knytte din IP-adresse til andre data som er lagret av Google.

Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i at Google behandler informasjon om deg på ovenstående måte og for de formål som er nevnt ovenfor.

Hvilke personopplysninger vi behandler hvis du søker jobb hos oss

Hvis du sender en jobbsøknad til oss, behandler vi dine opplysninger for å kjenne den nødvendige informasjonen som kreves for stillingen. Det kan variere fra personlige beskrivelser, faglige ferdigheter, navn og adresse, etc.

Vi behandler følgende type personlig informasjon: navn, adresse, søknad, CV, etc.

Rettsgrunnlaget for behandlingen av dine personopplysninger følger av databeskyttelsesforskriftenes artikler: artikkel 6 (1) (a), (b), (c) og (f)

Vi lagrer dine personopplysninger i én måned.

Vi utleverer ikke dine personopplysninger til andre.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. 

Sletting av personopplysninger

Opplysninger samlet inn via nettstedet lagres til ønskede tjenester, f.eks. nyhetsbrev avmeldt eller formålet med behandlingen er avsluttet.

Hvis du sender en søknad til oss, lagrer vi informasjonen din i opptil én måned.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til Lov om behandling av personopplysninger (Personopplysningsloven) og gjeldende forskrifter. Vi gjør oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Du kan klage til oss dersom du mener at vi behandler dine personopplysninger i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger gjennom både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresser:

[email protected]

Deb Swarfega Norge AS
Nesbruveien 75
1394 Nesbru